» Koor Kantiek Enschede
Bezoek de website van Koor Kantiek: Koor Kantiek Enschede

Koor Kantiek is opgericht in 2017 en richt zich op gemotiveerde zangers die graag klassieke, romantische en nieuwe koormuziek willen zingen in een enthousiast koor. Het repertoire bestaat o.a. uit koormuziek van Mendelssohn, Bach, Schubert, Brahms, Fauré, Beethoven, Verdi, Britten, Elgar, Bruckner, Puccini en hedendaagse muziek.
De repetities vinden plaats in een ontspannen sfeer in de mooie grote zaal van het Apostolisch Genootschap Enschede Zuid, Wethouder Elhorststraat 23, 7543 TC Enschede. Er is een vleugel en een prachtig pijporgel beschikbaar. Koor Kantiek is een onafhankelijk koor dat zich beweegt binnen de sfeer van het Apostolisch Genootschap.

I.v.m. een ingrijpende verbouwing vinden de repetities t.m. eind 2020 plaats in de eveneens mooie zaal van het Apostolisch Genootschap Wooldrik, Van der Waalslaan 25, 7535 CN Enschede. Ook hier is een vleugel en eveneens een prachtig pijporgel beschikbaar.

Koor Kantiek repeteert eens in de 14 dagen op vrijdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur. Om 20.00 worden de zangers ontvangen met koffie/thee, waarna we om 20.20 uur beginnen met inzingen.

Omdat er voldoende ruimte voor uitbreiding is, zijn zangers van alle partijen (SATB) welkom! Er wordt geen lidmaatschap bijdrage gevraagd, wel mogen we om beurten trakteren op iets lekkers bij de koffie.

Het koor staat o.l.v dirigent Hans Trip, hij werkt beroepsmatig als koordirigent, pianist en muziekdocent en is organist/pianist bij het Apostolisch Genootschap. Hans is o.a. dirigent van Vocal Flair en diverse projectkoren. Verder treedt hij op bij klassieke concerten als begeleidend pianist en als solo pianist.

Meer weten over dirigent Hans Trip, ga naar: HansMusic.nl

Voor meer informatie, of wilt u een repetitie bijwonen, mail naar: kantiek@ziggo.nl
[ terug... ]Omhoog


Vernieuwde websites

Inzingoefeningen

Muziekpraktijk HansMusic

  • Les van een bevoegd muziekdocent in een prettige sfeer. Op deze site vindt U informatie over de muzieklessen en over docent Hans Trip Bachelor of Music in Education (BMus Ed)

Links

Nieuws

  • Bijgewerkt: 9 september 2020

Copyright 2002-2020