» Inleiding
Foto
Er worden geen leerlingen meer aangenomen

Muziekpraktijk HansMusic streeft naar een goede kwaliteit muziekles, gebaseerd op kennis en praktijkervaring in een prettige en ontspannen sfeer. Omdat er vanuit de beginsituatie van de leerling (jong en oud) wordt gewerkt zijn de lessen geschikt voor beginners en voor gevorderden.


mail info@hansmusic.nl  voor een gratis proefles.


Pianoles, Orgelles, Blokfluitles, Keyboardles, Algemene Muzikale Vorming (AMV), Liedbegeleiding, Koorscholing w.o. Stemvorming, Inzingen en Inzingoefeningen


Hans Trip is afgestudeerd aan het conservatorium in Enschede als Docent Muziek, Schoolmuziek: Bachelor of Music in Education (BMus Ed). Behalve klassiek piano speelt Hans Trip piano lichte muziek, kerkorgel, keyboard, gitaar, drums, blokfluit enz.
Binnen de opleiding Docent Muziek heeft hij in 2004 zangexamen gedaan. Ook is hij opgeleid als docent Kunst en Cultuur Algemeen (CKV). In 2005 is Hans geslaagd voor het vak Ensembleleiding, dit is een clustervak met koordirectie, koorscholing, slagtechniek, stemvorming en inzingen.


Hans Trip was leerling van de bekende pianopedagoog Drs. W.C.M. Kloppenburg. Wim Kloppenburg is o.a. de auteur van de Nieuwe Leergang voor het Piano-onderwijs, deze leergang, bekend als "het blauwe boekje", is nog steeds actueel en wordt door veel pianodocenten gebruikt omdat het een uniek en praktisch boekje is. Verder schreef hij pianomethodiekboeken, boeken over muziekgeschiedenis en boeken over componisten. Hans Trip werkt beroepsmatig als koordirigent, pianist, muziekdocent en is organist/pianist bij het Apostolisch Genootschap.


Muziekpraktijk HansMusic beschikt over een piano, een vleugel, een klavecimbel, een digitaal kerkorgel, keyboards, een drumstel, djembe's, bongo's, conga's, Orff-instrumenten, diverse gitaren, en andere muziekinstrumenten. Ook is er geluidsapparatuur aanwezig, zoals versterkers en microfonen. Verder is er een muziekbibliotheek met bladmuziek, muziekmethoden, muziekliteratuur en multiculturele muziekliteratuur.


Foto
Foto: ingang muziekschool


[ terug... ]Omhoog

Maak vrienden

Mededeling

  • Er worden geen leerlingen meer aangenomen

Inzingoefeningen

Muziekpraktijk HansMusic

  • Les van een bevoegd muziekdocent / muziekleraar in een prettige sfeer. Op deze site vindt U informatie over de muzieklessen en over docent Hans Trip Bachelor of Music in Education (BMus Ed)

Links

Entree muziekpraktijkNieuws

  • Bijgewerkt: 4 februari 2018

Copyright 2002-2018